dimecres, 7 d’octubre del 2015




Realitza de manera individual 5 fotografies, quatre corresponents a les diferents funcions de la imatge i una utilitzant almenys un recurs expressiu.



FUNCIÓ REFERENCIAL




Aquesta es tracta d'una imatge informativa-referencial, la qual va ser feta el dia 11 de Setembre d'aquest any, a la Diada Nacional de Catalunya, a la Meridiana de Barcelona. L'intenció d'aquesta imatge es clarament informar sobre un fet, sobre la massificació de catalans i d'independentistes lluitant un mateix dia per un mateix objectiu. 



FUNCIÓ EMOTIVA 




Per duur a terme una imatge emotiva he optat per fer una fotografia, certament improvisada, d'una amiga amb la seva mascota, un conill, als braços. No he volgut aplicar cap retoc, ja que trobo que en aquell moment la llum era precisa.  Es tracta d'una imatge emotiva ja que transmet un seguit d'emocions a la persona que la veu, com per exemple, tendresa, alegria i amor cap als animals. 

Per fer-la, he tingut l'ajuda de laa Mar Mayo, model de la fotografía.
L'imatge va ser presa el 6 de Setembre de 2015 a Pallejà. 



FUNCIÓ ESTÈTICA O POÈTICA





Aquesta imatge es clarament poètica. L'intenció de la fotografia es basicament estètica, encara que a la vegada preten transmetre un missatge feminista, escrit a l'esquena per tal que impacti a l'espectador. 

Aquesta imatge fou presa per la fotògrafa Mar Mayo el 6 de Setembre de 2015, a Pallejà. 




IMATGE SUGGESTIVA O EXHORTATIVA





Ens trobem davant d'una imatge suggestiva o exhortativa. L'objectiu d'aquesta imatge es que inciti a l'aspectador i desitgi comprar un d'aquets ordinadors de marca Asus. Per tant, va destinat al marqueting d'aquest producte informatic. L'intenció d'aquesta imatge es transmetre que es tracta d'un ordinador ràpid, potent i dels més moderns de la gama.

La imatge fou presa el 6 de Setembre de 2015, a Pallejà.  



RECURS EXPRESSIU (PERSONIFICACIÓ)





Per últim, en aquesta cinquena imatge mostra un dels recursos expressius empreats, la personificació. En la imatge podem veure un os de peluix conduint un vehicle, establint un paral·lelisme entre les caracteristiques humanes amb les d'un objecte com es l'os, per plasmar un recurs expressiu visual: una personificació.
Aquesta imatge va ser presa el 7 d'Octubre de 2015, a Pallejà.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada