diumenge, 4 d’octubre del 2015

Activitat 3

Descriu el quadre "El Grito"  de Edvard Munch. 






El quadre està situat de manera vertical. Podem dividir aquest quadre en 3 parts per tal de fer-ne una descripció. Dividirem el quadre a partir de dues líneas horitzontals, que en resultaran 3 parts.

En la part superior del quadre podem observar el cel, dibuixat amb corbes i per ser mes exactes, amb colors càlids vermells, grocs i taronges. Des del vèrtex esquerre superior de la segona part, fins a gairebè el vèrtex inferior dret del final de la pàgina, hi tracem una línea recta per tal de dibuixar la barana, i a continuació, dues líneas més des del mateix punt de fuga. A l'inici d'aquest punt de fuga, es a dir, al vèrtex superior dret del segont quadrant, hi trobem representades dues figures caminant per sobre del pont. En el mateix segon quadrant, es a dir, a la dreta d'aquestes persones, observem el mar. Es a dir, la major part del segon quadrant i la meitat dreta del quadrant inferior, està ocupat pel mar, i per una platja.

Per acabar, en el primer pla de la imatge, al quadrant inferior de la imatge i al centre, hi trobem representada una figura humana amb forma curbada, amb les dues mans tapant-se les orelles i amb la boca ven oberta, com si estigués cridant espantat.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada